Wij maken de

posts terwijl jij je

geld verdient.

TEVREDEN KLANTEN

PROJECTEN AFGEROND

CONSULTANTEN

ABONNEMENTEN

Uitgelichte

Diensten

CONTENT PLAN

We beginnen met het ontwerpen van een content plan. Dit maakt duidelijk wat en wanneer wij posten, inclusief een maandelijks schema.

POSTS

Een post wordt altijd in het juiste formaat ontworpen en wordt gemaakt op basis van het content plan. U krijgt de gemaakte posts te zien vóór dat ze online gaan.

STORIES

Instagram-stories hebben geen algoritme, dus ze zijn altijd zichtbaar, een goede manier voor extra zichtbaarheid. Deze koppelen we ook aan Facebook-stories.

HIGHLIGHTS

Verhalen verdwijnen na 24 uur, maar door ze aan je hoogtepunten toe te voegen, kan iedereen ze op elk moment bekijken.

 

WHATSAPP

De Whatsapp groep word gebruikt als communicatiemiddel om het te hebben over de posts of als er ineens een posts met spoed online moet komen.

RESULTATEN

Vind je het leuk om de resultaten van je likes en bereik in een duidelijk overzicht te zien? We leggen dit netjes voor je vast in een resultaten-rapportage.

Ons verhaal

OVER ONS

POSTS FOR YOU is een bedrijf dat posts maakt voor jouw social media, wat uw bereik op sociale media vergroot.

Het kan moeilijk zijn om elke week nieuwe content te bedenken of om de tijd te vinden voor social media. Social Media uitbesteden is dan een logische stap. We helpen je graag met het maken van content en deze op verschillende kanalen te plaatsen.

DOELEN

POSTS FOR YOU helpt jouw bedrijf met groeien!
De tevredenheid van onze klanten heeft onze hoogste prioriteit. Dit doen we door een afspraak met u te plannen zodat we weten wat u wilt.

WAAROM?

Waarom ik dit bedrijf ben begonnen, is omdat ik bij mijn eerste bedrijf heb ervaren dat het erg moeilijk is om klanten te trekken via social media. Ik heb dit probleem opgelost door te leren over social media en de informatie te gebruiken voor mijn andere bedrijf. Dit heeft er voor gezorgd dat ik meer diensten verkoop via social media! Nu ben ik van plan andere ondernemers te helpen met het groeien op social media met hun eigen bedrijf

Laat ons je

helpen!